Carpaccio bonbons

Carpaccio bonbons

Binnen 10 minuten staan deze heerlijke carpaccio bonbons op tafel! Lekker als voor- of bijgerecht.  

Ingrediënten:
  • Schaaltje carpaccio 250 gram
  • Cherrytomaatjes
  • Ijsbergsla
  • Rucola sla
  • Truffel mayonaise
  • Parmezaanse kaas
  • Pijnboompitten 
  • Zout
Bereiding:
Leg twee plakjes carpaccio op je snijplank en zorg ervoor dat ze een klein beetje over elkaar liggen. Gebruik een spuitzak of boterhamzakje en vul deze met de truffel mayonaise en knip er een klein puntje af (hiermee spuit je de truffel mayonaise gemakkelijk op de plakjes carpaccio!). Snijd de tomaatjes in vieren en rooster de pijnboompitten kort in een pan zonder olie of boter. Laat de pijnboompitten afkoelen. Pak de spuitzak of het boterhamzakje en spuit wat truffel mayonaise op de plakjes. Bedek vervolgens de carpaccio met sla, tomaatjes, parmezaanse kaas, geroosterde pijnboompitten en zout naar smaak. Vouw nu de punten naar het midden. Leg het bolletje op zijn kop met de punten naar onder, zodat je een mooie bovenkant hebt, en maak er een mooi bolletje van. Top af met nog een beetje truffel mayonaise, pijnboompitten, parmezaanse kaas en rucola sla. Je zou nog wat komkommer in de lengte kunnen snijden en deze op je bord of plank kunnen leggen.
Smullen maar! Laat je het ons weten als je dit recept hebt gemaakt? We vinden het leuk om jullie foto's te zien!  
#carpacciobonbons #carpaccio #voorgerecht #bijgerecht #borrelhapje #borrel
Terug naar blog

Reactie plaatsen