Zo bekend en toch blijft het enorm lekker: het broodje carpaccio!
Ingrediënten:
- Italiaanse bol
- Rode ui
- Parmezaanse kaas
- Sla
- Truffel mayonaise
- Cherry tomaatjes
- Komkommer
- Pijnboompitten
- Peper
- Zout
Bereiding:
Snijd de Italiaanse bol open en beleg deze met sla naar keuze. Leg de plakjes carpaccio op de sla. Om de truffel mayonaise gemakkelijk op je broodje te krijgen, kan je dit in een spuitzak of boterhamzakje doen en het puntje eraf knippen. Je kan hiervoor ook een mes gebruiken. Bedek de carpaccio met de truffel mayonaise, komkommer, tomaatjes en geroosterde pijnboompitten. Voeg zout en peper naar eigen smaak toe en geniet van je heerlijke en snelle lunch!
Smullen maar! Laat je het ons weten als je dit recept hebt gemaakt? We vinden het leuk om jullie foto's te zien!
#carpaccio #broodjecarpaccio #lekkerelunch #lunchinspiratie